Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Hieronder zijn alvast de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden op een rijtje gezet.
Er staat dat Edwin samen met pianist of gitarist optreedt, maar wie is dan die pianist of gitarist?
'Samen met pianist of gitarist' klinkt misschien wat onpersoonlijk maar het komt doordat Edwin alleen met professionals samenwerkt. Ze hebben vaak een volle agenda. Daarom kan er pas bij boeking worden bevestigd welke pianist of gitarist er aanwezig zal zijn.
Kunnen we elk liedje aanvragen?
Ja! Naast de keuze uit onze uitgebreide repertoirelijst mogen jullie ook een ander nummer uitkiezen. Over het algemeen zijn er al veel nummers gespeeld waarvan je in eerste instantie zal denken dat het niet geschikt is, naar niets is minder waar! Het is mogelijk om een nummer in een ander jasje te steken. Zo kan een up-tempo nummer als ballad tijdens de ceremonie heel erg mooi zijn.
Er staat geen piano op onze locatie, is dat een probleem?
Geen enkel probleem. Als er geen piano aanwezig is zorgen wij voor een digitale piano. Net als een compact professioneel geluidssysteem.
Als Edwin ziek is op de dag van het optreden, wat dan?
Het is een situatie die kan voorkomen. Mocht de pianist ziek zijn en niet kunnen spelen is er altijd een vervanger die zijn taak over kan nemen. In het geval dat Edwin niet kan optreden ligt het iets lastiger. Toch kunnen we in samenwerking met het artiestenbureau (Swinging.nl) een 'altijd spelen' garantie bieden. In een uitgebreid netwerk zal worden gezocht naar een passend alternatief.
© 2018 Monteyn Music
Speciale dank voor Studio Phylicia voor prachtige foto's in Waldorf Astoria Amsterdam. De video is opgenomen in de Bibliotheek van Kasteel Wijenburg!