Muziek tijdens privéfeest

U geeft een feestje! Daarbij mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Een aantal mogelijheden op een rijtje:

Huwelijksceremonie

De huwelijksceremonie is het officiële moment van jullie huwelijksdag. Muziek speelt daarbij een belangrijke rol. Het is gebruikelijk om voor 3 à 4 momenten muziek uit te kiezen. Bij binnenkomst, het tekenen van de akte en een mooi slotlied wanneer jullie de locatie verlaten. Willen jullie nog een extra luisterliedje tussendoor of tijdens een ander onderdeel van de ceremonie? Geen probleem, dat kan ook.

(bruids)borrel of diner

Edwin zorgt voor prachtige (achtergrond)muziek tijdens de bruidsborrel of het diner. Mooie ballads en luisterliedjes, voornamelijk Engelstalig, zorgen voor een prettige sfeer. Het geluidsniveau is zodanig dat uw gasten niet alleen ongestoord met elkaar kunnen praten maar toch van de muziek kunnen genieten. Vaak geboekt in combinatie met de muzikale invulling van de huwelijksceremonie.


Met pianist of gitarist

Een intieme setting vraagt om een intieme bezetting. Voor deze gelegenheden zingt Edwin met live begeleiding van een pianist of gitarist. Geen piano aanwezig? Geen probleem. Een witte baby vleugel is beschikbaar.

Mag het iets groter?

Ook dat kan! Met 'The Roaring Jazz Quartet' haal je iets bijzonders in huis. Tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs. Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.
© 2018 Monteyn Music
Speciale dank voor Studio Phylicia voor prachtige foto's in Waldorf Astoria Amsterdam. De video is opgenomen in de Bibliotheek van Kasteel Wijenburg!